Читај ми!

Savršen spoj prirode i luksuza - doživite Kopaonik i leto sa pet zvezdica

Da priroda i luksuz idu ruku pod ruku i da vam je za potpuni „reset” potrebno samo nekoliko dana, još jednom nam je na delu pokazao predivni Kopaonik i njegovi ekskluzivni hoteli. Osetite i vi okrepljujući efekat ove planine, kroz vazduh, mirise, ukuse i atmosferu tri najbolja hotela na destinaciji.

Drugo ime za luksuz i nesumnjivo jedan od simbola Kopaonika jesu njegovi ekskluzivni hoteli Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa

U jedinstvenom putovanju i avanturi nazvanoj „Luksuzni dodir prirode", proteklog vikenda priredili su medijima i svojim vernim gostima iskustvo za pamćenje. 

Znalački su uskladili uzbudljive aktivnosti na otvorenom i trenutke čistog opuštanja u luksuznim spa sadržajima, začinivši sve to čarolijom ukusa koja nastaje kada se ukrste palice tri najmoćnija šefa kopaoničkih kuhinja.

Glamuroznom ponudom i prvoklasnom uslugom, tri najpoznatija hotela ispratili su svaku potrebu svojih gostiju i pružili im odmor pun života.

Avanture vredne pamćenja

Kopaonik je mesto velikih otkrića, hub za istraživanje i avanturu - i pravo mesto da pronađete dodatnu energiju.

Upoznajte Mitsku planinu - najveći prirodni greben u ovom delu Evrope, istražite vodopade, šume, rečice, pešačke staze, rezervate prirode, autentična planinska sela, arheološki lokalitete.

Poput gostiju na uzbudljivom putovanju proteklog vikenda, doživite i vi avanturu na točkovima. Na krilima adrenalina, savladajte sve prepreke do neke od fantastičnih lokacija koje planina krije u svojim nedrima.

Izaberite svoje prevozno sredstvo - kvad, električni bicikl, safari vozilo ili se jednostavno oslonite na sopstvene noge - sve ostalo prepustite prirodi i svojim iskusnim domaćinima.

Za dodatnu magiju i pretvaranje kopaoničkih izletišta u hedonistička iskustva, Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa će za vas organizovati piknik u prirodi, dan pun aktivnosti, posetu rezervatu evropskog jelena, obezbediti najbolje vodiče koji znaju svaku tajnu Kopaonika i pobrinuti se da vam je svaki detalj na dohvat ruke. 

Izbor ovog vikenda bilo je izletište Barska reka zbog raznolikosti i bogatstva vegetacije i životinjskog sveta. Na spisak svog planinskog letnjeg iskustva, stavićete foraging - branje pečuraka, lekovitog bilja i borovnica, potragu za tartufima i vrganjima, jogu u prirodi, uživaćete u jahanju konja kroz bujne zelene krajolike, uživati u vožnji žičarom i gondolom, zabaviti se na porodičnom turniru u streličarstvu, odvažiti se da isprobate alpinizam, zip lajn, letnje skijanje i još mnogo toga, dok će vaši klinci uživati u odlično koncipiranim dnevnim istraživačkim kampovima u prirodi.

Beg u svet čistog zadovoljstva

Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa su besprekornom organizacijom aktivnosti i vrhunskim gostoprimstvom osvojili svoje goste, a potom im razvedrili misli i obnovili energiju snagom prirode i luksuznih spa-sadržaja.

Otvoreni bazeni u okruženju koje miriše na četinare, idealne temperature za izležavanje na planinskom suncu, jedinstveni sadržaji koji donose mir i opuštanje, na izgled slični, ali svaki poseban na svoj način. Ether Spa u hotelu Grand Kopaonik donosi pravo bogatstvo sadržaja i koristi najbolje od prirode - jedinstvene spa rituale i učinkovite aromaterapijske tretmane.

Luksuzni spa centar hotela Viceroy pruža holistička wellness iskustva i dragocene trenutke opuštanja u prijatnoj, inspirativnoj i intimnoj atmosferi tokom cele godine.

Spa & wellness centar hotela Gorski na Kopaoniku je izvor životne energije, gde možete uživati i u ekskluzivnim premijum tretmanima i masažama za telo, kao svežem planinskom vazduhu na baldahinima uz vaš omiljeni koktel na otvorenom bazenu.

Tri restorana u svetskom gastro-vodiču

Uživanje u elegantnim jelima i sinergiji zavodljivih ukusa, sinonim su za gastronomsku ponudu hotela Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa. Savršenim spojem sezonskih, domaćih i internacionalnih jela, lokalnih sirovina i moderne internacionale kuhinje, pomerili su granice dobrog ukusa i doneli novi duh u prepoznatljiv planinski ambijent.

Sveže borovnice, kupine, maline, vrganji i mnoge druge šumske delicije naći će se na vašim tanjirima u jednom od tri izvanredna restorana - Garden Gastro Bar, La Pista i Peroko (jedini restoran azijske kuhinje na planini), koji je svoje mesto dobili u jednom od najprestižnijih gastronomskih vodiča na svetu - Gault & Millay

Postavljajući lestvicu ugođaja visoko, GrandViceroy i Gorski iskusno su uskladili uzbudljive aktivnosti na otvorenom, smela gastronomska iskustva i trenutaka čistog opuštanja u spa sadržajima i još jednom su potvrdili da je Kopaonik lični raj na planini, od kojeg vas deli samo jedno - želja za begom u prirodu i životom na vrhu.

Zato doživite i vi svoje leto sa 5 zvezdica, otkrijte prednosti planinskog odmora na samo nekoliko sati od kućnog praga.

Bilo da je vaš izbor Grand Kopaonik koji decenijama važi za jedan od najboljih srpskih hotela i simbol Kopaonika ili je to pak Viceroy Kopaonik Srbija - prvi luksuzni hotel grupe Viceroy Hotels & Resorts u Evropi ili jedinstveno upakovani Gorski Hotel & Spa - očekuje vas iskustvo za pamćenje! 

четвртак, 28. септембар 2023.
25° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"