Frajle: Kod nas važi princip „tri da“– trajemo već 15 godina

Obeležavaju 15 godina rada i 2024. godina je godina jubileja za grupu. Veliki koncert zakazan je za 8. mart u MTS dvorani.

Frajle, Jelena i Nevena Buča i Nataša Mihajlović pripremaju se za koncert i veliku turneju nazvanu "Moje duše duša", koja će obuhvatiti ceo region.

Priprema se velika turneja, pre toga će izaći album, da bi smo sve te pesme mogle da predstavimo publici. Turneja kreće iz Beograda, a ustvari idemo sa turneje na turneju“, rekla je Jelena Buča.

Kako je istakla Nataša Mihajlović prvih pet pesama sa albuma je već u etru. Drugih pet će biti malo drugačije. Promenile smo producenta, sada je to Sailhodžić. Zvuk je malo moderniji i svetski, i dalje se čuje naš čardaš.

Kod nas važi princip tri da i to je recept koji traje već 15 godina. Mi smo i kompozitori i tekstopisci, mada sarađujemo i sa drugima. Uvek se dogovaramo i to je jedan kreativni proces“, rekla je Nevena Buča.

Imamo koncept koji napravimo pred nastup. Nas tri osetimo tok energije i emocije publike i to poštujemo“, rekla je Jelena Buča.

Nataša je istakla da Frajle vole da gledaju publiku u oči, da je ona blizu i da pevaju zajedno. Kaže to je recept za dobru atmosferu.

Pošto dugo poznajemo Acu Sofronijevića došle smo na ideju da uradimo zajednički album na kome će biti 10 pesama koje su uglavnpom u našem aranžmanu, uz Acinu pomoć“, rekla je Nevena Buča.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара