Читај ми!

Kad fudbaler pusti glas – Serhio Ramos u stilu Džipsi kingsa

Čuveni španski fudbaler Serhio Ramos pokazao je još jedan talenat, snimivši pesmu sa „Los Jakis", koja je za par dana prešla milion pregleda na „Jutubu“. Ramos je pokazao odlične glasovne mogućnosti, a numera "No me contradigas" neodoljivo podseća na stil kultnih „Džipsi kingsa“.

Ramos (37) je na zalasku bogate karijere u kojoj je osvojio bukvalno svaki mogući trofej na klupskom i reprezentativnom nivou. 

Bivši Real Madrida, PSŽ-a vratio se u rodnu Sevilju, pa je iskoristio priliku, tako karijerno ostvaren, da prikaže i druge talente. Serhio se udružio sa bendom „Los Jakis" u pesmi No me contradigas

Pesma govori o prolaznosti života i kako je suvišno gubiti vreme na sitnice i gluposti, već treba da se uživa u zdravlju, slobodi i porodici. Spot je snimljen u maniru epohe sa pregršt detalja iz španske kulture. Stil je veoma sličan slavnim „Džipsi kingsima“ tako da pesma brzo „ulazi u uši“. Serhio je imao svoju strofu u kojoj je prikazao glasovne mogućnosti.

Nije ovo prvi put da je Ramos ušao u studio. Pre pet godina je sa Demarkom Flamenkom otpevao navijačku pesmu za reprezentaciju Španije. Sad je napravio komercijalni iskorak.

Pesma No me contradigas je pronašla put do slušalaca, prešavši milion pregleda za samo nekoliko dana.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара