Читај ми!

Najbolji muzički video-spotovi regiona u konkurenciji za MVA nagrade

Muzzik Video Awards objavio je liste nominovanih za nagrade MVA 22.23 u 17 kategorija.

Još jedna izuzetno plodna video-sezona je iza nas. Mnogi nekada novi izvođači i laureati MVA nagrada postali su mejnstrim, ali su nastavili da i dalje kreiraju sjajne video singlove.Muzički umetnici i dalje imaju fantastičnu podršku od strane kolega iz filmske i kreativne industrije. Lestvica je svake godine sve više podignuta i na idejno-kreativnom i na produkciono-tehnološkom nivou. Ostaje nada da će i producenti i distributeri dugačkih filmskih i TV formi prepoznati demonstraciju talenata, studenata i mladih autora u radovima koje pratimo na ovom festivalu.

Selekcioni žiri MVA 22.23 je pregledao više od 1.000 video radova iz Makedonije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, BiH i Bugarske i nominovao deset ostvarenja po kategoriji.

Konačni izbor je na publici i gledaocima! Glasanje je otvoreno do 17.01.2024. godine i odvija se preko aplikacije Muzzik FM i sajta muzzik.tv.

Svečanu dodelu nagrada će, ekskluzivno, moći da prate korisnici aplikacije, a snimak dodele i gledaoci partnerskih nacionalnih televizija.

Glasovima gledalaca i korisnika portala i aplikacija Muzzik će se za esnafske nagrade (režija, kamera, montaža & fx i art direkcija), priključiti i glasovi profesionalca iz kreativne industrije.

Aplikacija Muzzik FM omogućava da preko nje glasate, ali i da pratite specijalni TV program MVA 22.23, posvećen ovoj manifestaciji, kao i da pogledate nominovane, ali i druge radove omiljenih umetnika.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво