Читај ми!

Devet MTV nagrada u rukama neprikosnovene Tejlor Svift

Superzvezda Tejlor Svift trijumfovala je na dodeli MTV muzičkih nagrada. Američka kantautorka ne samo da je osvojila najvažnija priznanja za video-spot i pesmu godine za hit „Antiheroj“, već je pobedila i u još sedam kategorija.

Apsolutna pobednica večeri dodele MTV muzičkih nagrada je Tejlor Svift koja je trijumfovala je u devet kategorija MTV muzičkih nagrada.

Američka kantautorka nagrađena je za video-klip godine, najboljeg izvođača, najbolju pesmu (Anti-Hero), najbolju pop numeru (Anti-Hero), najbolju režiju video-spota (Anti-Hero), najboljeg direktora fotografije (direktorka fotografije spota Anti-Hero bila je Rina Jang), najbolje vizuelne efekte (u spotu Anti-Hero), najbolji nastup leta i za najbolji album godine (Midnights).

Pop pevačica je ušla u istoriju kao prvi izvođal nagrađen četiri puta u kategoriji Najbolji video-spot godine.

Iznenađenje večeri bili su momci iz grupe NSYNC, koji nisu bili zajedno na bini otkako su nastupali na dodeli MTV nagrada 2013. godine.

Nema još zvanične potvrde, ali momci izgleda pišu novu muziku za treći deo filmske franšize Trolovi.

Šakira je postala prva južnoamerička umetnica koja je osvojila prestižnu nagradu Video Vanguard. Publika ju je nagradila ovacijama nakon što je izvela 10-minutni splet svojih najvećih hitova.

Među umetnicima koji su sinoć otišli sa statuetama „čoveka na Mesecu“ sa dodele su i Šon Didi Kombs koji je nagrađen kao globalna ikona, Lana del Rej i Džon Batist (najbolja alternativna pesma Candy Necklace), Karol Dži i Šakira za najbolju saradnju. Evrovizijski pobednici, italijanski bend „Maneskin“ imao je najbolju rok pesmu – The Loneliset.

Svečanu dodelu, drugi put zaredom, vodila je hip-hop zvezda Niki Minaž.

Najveća imena repa, poput Minažove, zatim Lil Vejna i El-El Kul Džeja zatvorili su svečanu dodelu epskom proslavom 50. godišnjice hip-hopa.

четвртак, 28. септембар 2023.
15° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"