Pesma leta na vrhu liste i „najnepoznatijih“ numera!

Kad ne mogu da prepoznaju pesmu koju čuju, mnogi se za pomoć „obraćaju“ „Šazamu“, globalno popularnoj aplikaciji za prepoznavanje muzičkih numera. Ovog leta najviše korisnika bilo je opčinjeno „nepoznatom“ numerom koja se mogla čuti na svakom koraku...

Šazam je objavio za koje su pesme korisnici najčešće hteli da znaju naziv i izvođača preko njihove aplikacije. Iako bi se u prvi mah moglo pomisliti da ne postoje oni koji ne znaju ovogodišnji apsolutni hit Despacito, ova pesma našla se na vrhu i Šazamove liste.

Džulijan Maršal iz Šazama u blogu navodi da će leto koje će uskoro biti za nama ostati zapamćeno po latino ritmovima, što se vidi i na njihovoj listi.

Za pesmu Despacito od objavljivanja je vladalo veliko interesovanje, ali je značajan doprinos u njenoj popularnosti dala i verzija sa Džastinom Biberom.

Evo najtraženijih 10 numera: 

1. Luis Fonsi i Dedi Jenki – Despacito
2. Čarli Put – Attention
3. Kalvin Haris, Farel Vilijams, Kejti Peri i Big Šon – Feels
4. Hoze Balvin i Vili Vilijam – Mi Gente
5. Di-džej Halid, Rijana i Brajson Tiler – Wild Thoughts
6. Heri Stajls – Sign Of the Times
7. Šon Mendes – There's Nothing Holdin' Me Back
8. „Imedžin dragons“ – Thunder
9. Frenč Montana i Svej Li – Unforgettable
10. Džonas Blu i Vilijam Sindž – Mama

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво