Peti „Arsenal“: „S.A.R.S.“, „Elemental“, Kolja...

Ovogodišnji „Arsenal fest“ biće održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu, simbolično na pet bina, a prvih pet poznatih izvođača su „S.A.R.S.“, „Elemental“, „Kolja i Grobovlasnici“, „Artan Lili“, kao i britanski di-džej LTJ Bukem sa MC Staminom, najavljeno je iz promoterske kuće „Long plej“.

Festival se tradicionalno održava u srcu Kragujevca, u prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, fabrici oružja iz 19. veka gde se nalazi Glavna bina (Mejn stejdž).

Nedaleko odatle je živopisna Zastavina bašta i Garden stejdž, dok je Eksploziv stejdž, smešten u čaurnici, objektu iz 19. veka gde je snimana serija Titanik - krvi čelik.

„S.A.R.S.“ je kao trenutno jedan od regionalno najpopularnijih bendova „pokorio“ Dom sportova u Zagrebu i Halu sportova u Beogradu, a na „Arsenal“ dolaze pošto su nedavno objavili novi album Proleće, najavljen singlom Ljubomora.

„Naša publika je od sedam do 77 godine, nema pravila. Bude tu nakinđurenih klinki u štiklicama, a bude i pankera, metalaca... Ko god oseti nešto u našim pesmama taj dođe. Ljudi iz različitih subkultura vole 'S.A.R.S.'", kaže frontmen Žarko Kovačević.

Britanska dramendbejs super zvezda, di-džej i producent, čuveni LTJ Bukem, dolazi na „Arsenal“ zajedno sa MC Staminom.

Stamina je multitalentovani izvođač, koji sa lakoćom kombinuje ulogu vokala, voditelja i Em-Sija i poseduje specifično „masivno“ prisustvo na bini. Nastupao je širom sveta uz imena kakva su Šaj Ef-Iks, di-džej Marki, di-džej Fu i Džangl Dramer i drugima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво