Lucija Šerbedžija: Ines je u seriji "Tajne vinove loze" fatalna, nepredvidiva, sočna...

Premijerno prikazivanje treće sezone televizijske serije "Tajne vinove loze“ počelo je 19. februara 2023. godine na Prvom programu RTS-a. Pored standardne ekipe, u novih 36 epizoda tu su i neki novi likovi a jedan od njih tumači glumica Lucija Šerbedžija.

U trećoj sezoni serije Tajne vinove loze pratićemo dalji razvojni put dobro poznatih junaka ove serije, a pojaviće će se i novi likovi koji će donekle možda narušiti uspostavljene odnose među junacima serije. Jedan od takvih likova je i Ines Brunjak.

Kako ste doželi lik Ines Brunjak?

– Odličan je lik, stvarno je ono što svaki glumac poželi u životu, jer je višeslojan, nepredvidiv, sočan. Ines je fatalna, brza, drugačija. Ljepo mi je, super je bilo stvarati i igrati, mora postojati i negativac. Mislim da Ines nije 100 odsto negativac, ali ne smijem otkrivati. Tako mi je jer sam jako brbljiva, sve bih sada ispričala, ali ne smijem, jer sam obećala producentima da neću.

Za nove likove često važi da donekle narušavaju uspostavljenu harmoniju odnosa među starim junacima. Da li je takav slučaj sa Ines ili će ona možda negde ojačati uspostavljene međuljudske odnose među porodicama u seriji Tajne vinove loze?

– Svaki lik pisan je s određenim razlogom, da bi postojao u novoj sezoni, tako da je prirodno da se utiče na razne odnose i razne događaje.

Pridružili ste se glumačkoj ekipi koju pratimo već dve sezone serije. Kako ste reagovali na poziv da postanete deo ove porodice tokom snimanja serije i kako je bilo na setovima tokom trajanja snimanja?

–To mi je fenomenalno stvarno, baš onako genijalno smo se i družili i zezali, tako vrhunski. To je jedan profesionalizam koji sam doživjela u svim sektorima, kamere, šminke, režije... Svi oni su jako dobro uštimani, već je treća sezona, svi se znaju, perfektno rade.

Serija Tajne vinove loze već je stekla svoju publiku kroz prethodne dve sezone serije. Šta je ono što će se razlikovati u novoj, trećoj sezoni serije u odnosu na dosadašnje dve sezone?

– Nikad ne možemo predvidjeti budućnost neke serije, ali činjenica o trećoj sezoni govori da ta serija ima svoju publiku. I da su to ljudi koji ju obožavaju, koji ju gledaju, koji ju s nestrpljenjem iščekaju.

Atmosfera, eksterijeri, vinogradi, vino, to su kadrovi kojima ne možemo da odolimo u seriji Tajne vinove loze. Koliko se vama to sve dopada?

–Volim, pa ko ne voli, dobro vino, to je, kažu božje piće. Probala sam i ta vina tamo u vinariji na Paliću, sjajna su stvarno, Rose je divan.

среда, 15. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара