Читај ми!

Pobednici Potere: Tragač je znao odgovore, ali je grešio iz žurbe da nas stigne

Tri takmičara su u „Poteri“ uspeli da osvoje 1.160.000 dinara. Nije ih omeo ni sjajni tragač Milan Bukvić, kojeg su pet puta vraćali u finalnoj igri.

„Za srednju sumu sam se odlučio jer sam grešio neke stvari koje znam u pola noći. Najviše pratim sport, filmove, ali zanima me istorija i geografija“, kaže Jovan Milošević, koji je osvojio 60.000 dinara, dodajući da je bilo zadovoljstvo učestvovati u Poteri.

Do poslednje igre, ipak nisu svi stigli, jer Ankica Agić, iako je pokazala zavidno znanje u prvoj igri, nije uspela da odbrani osvojenu sumu.

Pre početka kviza su se svi načelno dogovorili da idu na srednje sume, ali nakon ispadanje Ankice, Filip Kovačević i Luka Boroš su odlučili da pucaju visoko. Filip je, osim 500.000 dinara, imao još jedan motiv za pobedu.

„Bilo je dodatno zanimljivo jer sam bivši kolega sa fakulteta tragača Milana Bukvića. Iako se nismo dobro poznavali tokom studiranja, lepo smo se ispričali tokom snimanja“, kaže Filip.

Diplomirani politikolog je i pasionirani učesnik kvizova, često učestvuje u pab-kvizovima, bio je i u Slagalici. „Ostaje još kviz Stigni me, ako znaš“, dodaje on.

Osim što je u zajedničku kasu doneo 600.000 dinara, treći finalista Luka Boroš je i najmlađi i još studira menadžment na FON-u. Luka je bio veoma aktivan sportista, deset godina je trenirao džudo i osvojio brojne medalje, a pored toga i osam godina fudbal.

Ističe i da nije mislio da će im 16 koraka u poslednjoj igri biti dovoljno da pobegnu, ali ih je poslužila sreća, a i vratili su tragača čak pet puta.

„Sigurno je znao svih tih pet pitanja, samo je grešio jer je žurio da nas stigne“, naveo je Jovan.

понедељак, 27. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије