Читај ми!

Željko Rebrača glumi samog sebe u RTS-ovoj seriji „Lako je Raletu“

Sigurno se sećate čuvene scene iz filma „Nebeska udica“ u kojoj Glogovac sanja da igra basket sa Bodirogom, Đorđevićem i Rebračom?

Heroji srpske košarke – oni koji su nam donosili mnogo radosti u godinama kada je bilo najteže – uvek su rado viđeni na TV ekranima. Njihova pojavljivanja u serijama i filmovima se ne propuštaju, replike se pamte i postaju deo „slenga“.

Danas nas na Prvom programu RTS čeka još jedna ovakva poslastica, jer Željko Rebrača u novoj epizodi serije Lako je Raletu glumi – samog sebe!

Veliki Rebrača traži pisca koji će da uobliči njegovu autobiografiju, a Rale – uspešan sportski novinar, deluje kao idealna osoba za taj posao. Ali, Ivana i deca su se razboleli baš na dan kada Rale treba da se sastane sa Željkom...

Biće ovo prilika da vidimo kako se slavni košarkaš, privatno otac petoro dece, snalazi u pedijatrijskoj ordinaciji.

Ne propustite novu epizodu serije Lako je Raletu, u ponedeljak 6. februara u 20 časova na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво