Читај ми!

Milan Gromilić i Nigor o novoj sezoni „Na večeri kod“: Uz dobru zabavu učinili smo dobro delo

U ponedeljak, 22. februara od 22 časa na Prvom programu RTS-a počinje emitovanje druge sezone kulinarskog šoua „Na večeri kod", u kom poznate ličnosti otvaraju vrata svog doma i pokazuju kakvi su kuvari i domaćini. Učesnici 12 novih epizoda ove originalne emisije su: Sanja Vučić, Ivan Mihailović, Ivana Peters, Zorana Pavić, Milan Gromilić, Nigor, Boris Pingović, Aleksandra Bursać, Veljko Kuzmančević, Ana Stanić, Tijana Dapčević i Bojan Vasković. O tome kako su se snašli u kuhinji i da li je pre snimanja bilo vežbanja, razgovarali smo sa Nigorom i Milanom Gromilićem.

„Volim da kuvam i snalazim se odlično u kuhinji, volim da spremam prijateljima, uživam u tome, baš i sinoć su mi bili gosti, pravio sam im neke kobasice od mangulice i bili su oduševljeni. Nije mi to tokom snimanja predstavljalo nikakav problem, a pošto mi je riba specijalitet tu sam bio neprikosnoven“, podelio je Nigor svoje iskustvo.

Milan se složio sa njim i dodao da je i on ljubitelj kuvanja i provođenja vremena u kuhinji: „Za svoju večeru sam napravio nešto novo, što sam prvi put tada spremao, želeo sam tako i morao sam da se pripremim u smislu da sam prvo to jelo napravio prijateljima pa sam onda posle dve-tri večeri servirao svojim gostima u emisiji“.

Činjenica da emisija ima humanitarni karakter i da je ovom prilikom osvojeno milion dinara za prihvatilište za decu Beograda, bila je jako bitna svim takmičarima i predstavljala je pravi motiv za učestvovanje u ovom šou-programu.

„Sa radošću prihvataš ovakav zadatak, iako je snimanje veoma naporno jer se radi svaki dan, ali kada se sve završi osećaj je prelep jer znamo da smo svi mi učinili jedno dobro delo“, objasnio je Gromilić.

Obojica se slažu da im ništa nije predstavljalo veliki izazov jer su sa čarima kuhinje odavno upoznati. Uživali su u sjajnim jelima i druženju, pošto se uglavnom međusobno i poznaju, ali sada su prvi put i večerali zajedno.

Takmičarskog duha je bilo ali su se trudili da budu sasvim objektivni prilikom ocenjivanja.

Gledaoci će već od 22. februara moći da pogledaju prvu epizodu nove sezone i otkriju ko je posebno oduševio svojim kulinarskim umećem, ko je dobio najviše ocene i iz kojih krajeva sveta su se spremali (ne)obični specijaliteti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара