Читај ми!

Čudne avanture porodice Bošković uskoro na RTS-u

Gledaoci RTS-a uskoro će moći da uživaju u još jednoj novoj seriji. Reč je o porodičnom sitkomu „Slučaj porodice Bošković“, koja će se emitovati na Prvom programu, a u kojoj će gledaoci moći da prate dogodovštine nesvakidašnje porodice Bošković.

„Radi se o sitkomu, koji je najbolje gledati u porodičnoj atmosferi“, kaže scenaristkinja Katarina Ralević, dok njena koleginica Nina Džuver dodaje da gledaoce očekuje puno zabave i puno haosa.

Iako na prvi pogled možda ne deluju kao tipična srpska porodica, Boškovići se susreću sa problemima sa kojima se svaka porodica suočava, pa će se zbog toga verovatno mnogi prepoznati i poistovetiti sa njima.

Nataša Marković i Radivoje Bukvić su glave porodice, a njihovu decu glume Silma Mahmuti i Đorđe Kadijević. Tu su legendarne Seka Sabljić, Ceca Bojković i Anica Dobra, koje tumače bake, a njima se pridružuju Zoran Cvijanović i tetka Jelisaveta Koraksić.

Osim njih, glumačku postavu takođe dopunjava i Bojan Dimitrijević koji glumi stanodavca Gulivera koji im svima zagorčava život.

Pored glavne glumačke ekipe, seriju odlikuje i veliki broj gostujućih uloga – čak 40 različitih glumaca će se pojaviti tokom sezone, poput Branke Katić, Vojina Ćetkovića, Miodraga Radonjića, Jelisavete Orašanin, Isidora Janković...

Snimljeno je 84 epizoda, koje će biti emitovane tokom 42 dana, odnosno dve svakog radnog dana.

U moru serija krimi žanra koji je poslednjih godina postao izuzetno popularan, Katarina Ralević misli da će Slučaj porodice Bošković doći kao jedno prijatno osveženje.

„Najviše me zanimaju reakcije gledalaca i kako će publika kući da prihvati seriju“, kaže Nina Džuver.

Važno je to što će u seriji moći da uživa cela porodica i biće kao neka vrsta generacijske spone roditelja, dece, baka, deka...

Boškovići se suočavaju sa uobičajenim problemima sa kojima se suočava svaka porodica, ali je specifičan način na koji ih rešavaju.

Što se eventualnog nastavka serije tiče, njene scenaristkinje smatraju da prvo treba videti kako će prva sezona proći, ali i dodaju da su „kod Boškovića uvek tri tačke“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво