Vučić obišao ekipu filma "Crawl" na snimanju u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je ekipu filma "Crawl" koja snima scene u Luci Beograd. Vučić je razgovarao je producentima ostvarenja i predstavnicima najznaćajnije svetske filmske kuće „Paramaunt pikčers“, kojima je ovo prvi filmski projekat u Srbiji, vredan 17 miliona dolara, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

„Izuzetno mi je drago što još jedna od holivudskih produkcija svoje snimanje počinje u Srbiji. Ovakvi projekti su veoma značajni za promociju naše zemlje. Nastavićemo da radimo na tome da Srbija postane omiljena destinacija velikim filmskim kućama, kao što je 'Paramaunt pikčers'“, istakao je Vučić.

Predsednik Srbije podsetio je da je u Srbiji tokom poslednjih nekoliko godina snimljeno više od 50 međunarodnih filmskih projekata i istakao da očekuje da će film Crawl ostvariti zapažene uspehe u bioskopima širom sveta.

Producent filmske kuće „Paramaunt pikčers“ Kreg Flores zahvalio je predsedniku Vučiću na gostoprimstvu, pomoći i podršci koju pruža tokom snimanja filma u Srbiji.

„Veoma smo zadovoljni uslovima rada. Kvalitet filmske ekipe je na visokom nivou, kao i saradnja sa institucijama koje učestvuju u procesu snimanja“, istakao je Flores.

Reditelj filma Crawl je Aleksander Aja, a glavne uloge poverene su Kaji Skodelario (Pirati sa Kariba) i Beriju Peperu (Spasavanje redova Rajana).

Lokaciju za snimanje filma Crawl sa predsednikom Vučićem obišao je i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво