Читај ми!

Zaboravio dobitni tiket i umalo ostao bez nagrade od 500.000 dolara

Čovek koji je na instant lutriji u Ajovi osvojio 500.000 dolara zaboravio je tiket u prodavnici i zamalo ostao bez nagrade. Kevin Frej, američki sveštenik, shvatio je da je osvojio nagradu, ali i da je zbog uzbuđenja zaboravio da ponese svoj dobitni tiket, prenosi „Njujork tajms“.

„Bio sam toliko uzbuđen i uznemiren da sam ostavio tiket u radnji u kojoj sam ga kupio“, rekao je Frej predstavnicima državne lutrije Ajove.

Posle talasa uzbuđenja zbog kupovine dobitne srećke, Frej (64) je primetio da je zaboravio tiket tek kada ga je porodica zamolila da slika tiket i da im pošalje fotografiju.

„Tada sam shvatio da nemam tiket kod sebe i setio se da sam ga ostavio u prodavnici. Na sreću, još uvek sam bio na parkingu Kejsijeve prodavnice, utrčao sam u radnju i tražio od zaposlene da mi da moju dobitnu srećku. Bila je toliko uznemirena kada mi je dala tiket“, rekao je Frej.

Nagradu je unovčio 20. februara i sada planira sa suprugom selidbu kako bi živeli bliže familiji u De Mojnu.

„Ovo će mnogo pomoći, a biće i zabavno da podelimo nešto od dobijenog novca sa članovima naše porodice i nekim dobrotvornim organizacijama koje već duže vreme podržavamo“, rekao je Frej.

уторак, 28. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије