Pab nudi popust ako ostavite mobilni telefon na ulazu

„Debeli vepar“, pab u Rekshemu, pokrenuo je akciju da podstakne mušterije da se druže i pričaju – ako ostave mobilni telefon na ulazu, dobijaju popust od 25 odsto na sve što pojedu u pabu.

Akcija se organizuje ponedeljkom i vrlo brzo je postala veoma popularna. I to ne samo lokalno, već su mnoge mušterije na društvenim mrežama pohvalile pab, a ljudi širom sveta su im se priključili u pozitivnoj oceni.

Menadžer paba „Debeli vepar“, Rič Votkin, rekao je da je on prvi veoma zavistan od mobilnih telefona i da je veliki deo vremena zalepljen za ekran, najviše zbog posla.

„Ipak, pomislio sam da bi bilo lepo da motivišemo mušterije da maksimalno iskoriste posetu pabu da bi se družili sa ljudima i pobegnu od informacija kojima ih 'bombarduju' na mobilnim uređajima. Mi se trudimo da napravimo dobru atmosferu sa pićem, hranom i živom muzikom, a onda je bolje da se mušterije jednostavno prepuste uživanju“, istakao je Votkin.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво