Читај ми!

Satelitski snimak vodene nemani

Aplikacija američke kompanije „Epl“ koja prikazuje satelitske mape terena, snimila je vodenu neman, za koju mnogi misle da je mitsko čudovište iz Loh Nesa.

„Epl“ aplikacija koja prikazuje satelitske mape terena, uspela je ono što su mnogi kroz vekove pokušali, ali nisu uspeli - ovekovečila je misteriozno biće, koje bi veoma lako moglo da bude mitsko čudovište koje navodno naseljava Loh Nes, piše Dejli mejl.

Piter Tain iz Nortumberlanda i Endi Dikson iz Durama oduševili su se kada su shvatili na šta su „nabasali“.

„Bila je čista sreća da naletimo na tu fotografiju. Razgledao sam satelitske snimke raznih delova zemlje, i onda mi je palo na pamet da pogledam Loh Nes. Video sam nešto veliko pod vodom, i sačuvao sam fotografiju u telefonu. Prvo sam pomislio da je to čudovište, i onda sam kontaktirao Gerija Kembela iz zvaničnog 'Loh Nes čudovište' kluba. Jedva čekam da odem gore i vidim mesto gde sam snimio neman“, kaže Dikson.

Kembel je rekao da je istina da ga je kontaktirao Dikson, i dodaje da istražuje šta je to što je snimljeno.

Objasnio je i da je pričao sa stručnjacima za brodove i pitao da li je moguće da je na fotografiji neka vrsta plovila.

Kembel navodi da su mu rekli da je gotovo nemoguće da se radi o brodu, pogotovo zato što se na snimku jasno vidi da je „objekat“ ispod površine vode.

„Niko nije video 'Nesi' već 18 meseci. Drago nam je što se vratila“, ističe Kembel.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво