Попович на мукама, отказали Маколум и Гордон

Си Џеј Маколум и Ерик Гордон неће бити део репрезентације САД на предстојећем светском првенству у Кини, преносе медији.

Селектор репрезентације САД Грег Попович последњих дана сусреће се са отказима играча пред Мундобаскет у Кини.

После Ентонија Дејвиса и Џејмса Хардена, "послушност" су отказали кошаркаши Портланда и Хјустона – Си Џеј Маколум и Ерик Гордон.

Како преносе медији, два играча одлучила су да не буду део америчке репрезентације у Кини, како би се што боље припремили за нову сезону у НБА лиги.

На првобитном списку Грега Поповича били су: Харисон Барнс, Бредли Бил, Ентони Дејвис, Андре Драмонд, Ерик Гордон, Џејмс Харден, Тобајас Херис, Демијен Лилард, Кевин Лав, Кајл Лаури, Си Џеј Маколум, Крис Мидлтон, Мајлс Тарнер и Кемба Вокер.

Списку су додати Кајл Кузма, Брук Лопез, Пол Милсап, Донован Мичел, Џејсон Тејтум и Пи Џеј Такер.

Од раније је познато да на Мундобаскету неће бити највећих звезда НБА лиге попут Леброна Џејмса, Расела Вестбрука, Стефа Карија, Каваја Ленарда, као ни повређених Кевина Дурента и Клеја Томпсона.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво