Американци ослабљени, Ентони Дејвис неће на Мундобаскет

Велика звезда прелазног рока у НБА лиги и нова аквизиција Лос Анђелес Лејкерса Ентони Дејвис неће играти за америчку репрезентацију на Светском првенству у Кини.

Моћна репрезентација САД коју са клупе предводи легендарни Грег Попович окупиће се у августу, а како су пренели новинари Јаху Спорта на припремама неће бити Ентонија Дејвиса.

Један од најбољих играча лиге наводно жели да лето искористи да се припреми за нову сезону у којој Лос Анђелес Лејкерси желе да нападну шампионски прстен.

Дејвис у просеку бележи 23,7 поена, 10,5 скокова и 2,4 блокаде по мечу током седмогодишње НБА каријере. Био је члан америчког тима на Олимпијским играма у Лондону 2012. године, а такође је био у сасаву тима САД и 2014. године када су у финалу у Шпанији савладали Србију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво