Гасол: Живот иде даље, али ми смо шампиони

После победе у финалу против Аргентине Марк Гасол је био срећан и узбуђен због златне медаље и најави да је ово највероватније последње СП за њега. Вођа екипе и МВП првенства Рубио је додао да иако нису били најталентованији тим стигли су до злата.

Марк Гасол и Рики Рубио били су вође Шпанаца до титуле шампиона света. Обојица су изабрана у најбољу петорку првенства, а Рубију је пропало признање за најкориснијег играча првенства.

"Ово су невероватна три месеца за мене. Веома сам срећан и благословен због позиције у којој се налазим", казао је Гасол.

"Сунце ће и даље да излази, живот се наставља, али ми смо светски шампиони", додао је Гасол.

"Кад се налазите у овом периоду каријере, никад не знате унапред такве ствари. Желиш да играш, али једноставно не дајеш обећања. Вероватно је ово моје последње Светско првенство", одговорио је на питање везано за његово учешће на наредним ОИ.

Плеј Рики Рубио био је прави вођа на терену и водио је екипу до злата. Преузимао је одговорност у најважнијим моментима и заслужено је изабран за најкориснијег играча.

„Нисмо били најталентованији тим. Нисмо били велики тим. Али играли смо са срцем. Бићемо породица за живота," изјавио је Рубио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво