Читај ми!

Ноле: Дете мења приоритете, али тенис остаје важан!

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да је скакао од среће када је сазнао да је његова вереница Јелена Ристић трудна и обећао да ће учинити све да до рођења детета буде и шампион Ролан Гароса.

„Нисам могао да чујем лепшу вест, скакао сам од среће и прву радост поделио сам са братом који је био са мном, тада на америчкој турнеји. Нисмо хтели одмах да објавимо ту информацију, сачекали смо да прођу три месеца“, рекао је Ђоковић новинарима након отвореног тренинга у Београду на теренима Тениског клуба „Партизан“.

„Могу да кажем да је све у реду, трудноћа иде својим током и да ћемо постати родитељи крајем октобра.“

Новак је још истакао да ће очинство сигурно променити приоритете у његовом животу, али да ће тенис и даље бити веома важан.

„У принципу, ништа се не мења осим што ћу увек желети да будем ближе породици. Федерер је сада добио близанце, отказао је два важна турнира. Морам да кажем да веома ценим тај став, јер делимо исту филозофију“, навео је.

На питање новинара да ли ће до октобра, када стигне принова, моћи да се похвали титулом шампиона Ролан Гароса, Ђоковић је рекао: „Зна се колико желим да освојим Ролан Гарос, сигурно је да ћу од бебе и Јелене добити много љубави током турнира. Надам се да ћу успети да освојим титулу у Паризу“, закључио је Ђоковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво