Марсијал: Анри? Далеко сам ја од њега...

Млади фудбалер Манчестер Јунајтеда Антони Марсијал одбацио је поређење са легендарним земљаком Тијеријем Анријем и поручио да мора још да напредује како би стигао до врхунског нивоа.

"Анри је велики играч и легенда Премијер лиге. Ипак, не мислим да имамо исте карактеристике, Тијери је јединствен, а ја морам да се доказујем. Морам много да радим и покушаћу да достигнем његов ниво, сада сам баш далеко", рекао је Марсијал, а преноси Скај Спорт.

Млади фудбалер дошао је овог на Олд Трафорд из Монака за 80 милиона евра, укључујући и бонусе. Он је тако постао најскупљи тинејџер у историји.

Марсијал се одмах по доласку на Олд Трафорд наметнуо головима, због чега су медији почели да га пореде са славним земљаком, како због стила, тако и због тога што су обојица играли за клуб из Кнежевине.

Овај 19-годишњи фудбалер се четири пута уписао у листу стрелаца на седам мечева за Јунајтед.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара