Бандаловски: Београдски дерби - број два у свету!

Фудбалер Партизана Иван Бандаловски рекао је данас да очекује победу црно-белих у предстојећем мечу против Црвене звезде и оценио да је београдски "вечити дерби" један од најбољих на свету.

"Очекујем победу. Партизан увек иде на победу и тако ће бити и у суботу. Слушао сам у Бугарској о ривалитету Партизана и Звезде, знам да је реч о једном од највећих дербија света. Можда је јачи само онај у Буенос Аријесу између Боке јуниорс и Ривер плате. У поређењу са софијским, између ЦСКА и Левског, овај београдски је доста бољи", рекао је Бандаловски новинарима у Спортском центру Телеоптик.

Партизан у суботу гостује Звезди у утакмици 24. кола Супер лиге Србије. Црно-бели у 148. дерби улазе са пет бодова предности у односу на вечитог ривала.

"Верујем у победу Партизана. Имамо добру екипу, распуцане нападаче, (Ивана) Шапоњића и (Андрију) Живковића који су ушли у форму у прави час и стварно не видим разлог зашто би било другачије. Много желимо победу, јер није исто плус пет и плус осам. Ова друга варијанта је нешто за шта живимо. Тако мора бити", казао је Бандаловски.

Десни бек Партизана навео је и да не зна ниједног играча Звезде.

"Што се Црвене звезде тиче, не знам ниједног њеног играча. Једном сам гледао утакмицу тог клуба и, ево, не могу да се сетим ни како су играли, ни како се зову фудбалери Звезде", рекао је он.

Бандаловски, који је и дебитант у "вечитом дербију", навео је да једва чека да осети атмосферу о којој је до сада само слушао.

"Добио сам доста информација и од мог претходника у Хумској Ивана Иванова, тако да сам потпуно спреман за дуел са Црвеном звездом... Присуствовао сам кошаркашким мечевима Партизана, био и на недавном дербију у Пиониру и за мене су гробари најбољи навијачи на свету. Због њих морамо да победимо у суботу", казао је Бандаловски.

"И неће гробари бити сами, јер су они збратимљени са присталицама ЦСКА, а пошто су неки од њих моји пријатељи, ево вам информација - око 100 навијача бугарског тима долази да нас бодри у суботу. Наравно, због мене...", додао је бугарски фудбалер.

Меч између Партизана и Звезде игра се у суботу од 18.00 на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара