Звезда потписала сарадњу са 13 школа фудбала

Фудбалски клуб Црвена звезда потписао је уговор са 13 школа фудбала из Србије, који ће радити по програму црвено-белих. Циљ нам је да промовишемо фудбал, здраве вредности и Црвену звезду, поручују из најтрофејнијег српског клуба.

Директор омладинске школе фудбала Звезде Срђан Васиљевић рекао је да је веома битно за црвено-беле што су потписали овај уговор, јер су у перетходном периоду били у незавидној ситуацији.

"За нас је потписивање уговора веома битно, јер смо у протеклом периоду, везано за скаутинг, били у незавидној ситуацији коју сви познајете. Наш интерес је да све школе фудбала имају јединствен процес рада и да поштују концепт и принципе за развој играча од пете до 11. године", рекао је Васиљевић новинарима на стадиону Рајко Митић.

Директор маркетинга Црвене звезде Горан Броћић је казао да је циљ пројекта да се промовишу фудбал и тај клуб.

"Пројекат школе фудбала ЦЗ данас званично почиње са радом. Наш план је да у сваком граду широм Србије у будућности буде школа Црвене звезде... Касније бисмо ишли на регион, а потом дијаспору. Циљ нам је да промовишемо фудбал, здраве вредности и Црвену звезду", рекао је Броћић.

Он је рекао да ће све школе фудбала с којима је клуб потписао уговор носити назив и грб Црвене звезде.

"Полазници школе фудбала ће имати могућност да се друже и тренирају под задзором људи из Звезде", казао је Броћић.

Уговоре са Звездом потписали су школе фудбала Душановац (Београд), Млади орлови (Београд), ОФК Црвена звезда (Ужице), Доњошорац (Шабац), Пионир (Београд), Српски орлови (Горњи Милановац), Винер (Београд), Футог (Футог), Петлић (Зрењанин), Арена (Крагујевац), Жарково (Београд), Врежина (Ниш) и Бубамара 2010. (Београд).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара