Србија на израелској „Евровизијској“ журци

„Сања Илић и Балканика“, представници Србије на овогодишњој „Песми Евровизије“, наступили су на израелској журци у Лисабону и одушевили окупљене обожаваоце, али и представнике и чланове делегација осталих земаља.

Током трајања „Песме Евровизије“, у Лисабону се одржавају бројни догађаји и журке које организују обожаваоци и земље учеснице највећег музичког такмичења. До сада, најважнија међу њима била је журка Израела, одржана 5. маја, а на којој су наступили и „Сања Илић и Балканика“ са песмом Нова деца.

Позив нашој делегацији стигао је одмах по доласку у Лисабон, а поред нас на журци су наступили и представници Данске, Бугарске, Румуније, Македоније, Исланда, Финске и других земаља.

Препознатљива позитивна енергија групе „Сања Илић и Балканика“ обележила је и овај наступ, а до краје песме публика је певала у глас са нашим представницима.

Након наступа уследило је фотографисање и дружење са обожаваоцима, који не престају да истичу колико им се допада аутентичност наше песме и наступа.

Израелска журка, још један је показатељ традиционално добре сарадње наше и израелске делегације.

Након успешних проба у „Алтис арени“ и бројних промотивних активности, „Сања Илић и Балканика“ вечерас ће присуствовати церемонији отварања овогодишње „Песме Евровизије" у Лисабону. На путу ка овој свечаности, представници свих земаља прошетаће плавим тепихом, који симболизује океан који окружује Португал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара