SAT: Blato kao led

Jesenji poljoprivredni radovi uveliko traju i sve je više traktora na putevima. Emisija SAT svake godine upozorava na blato koje ove mašine nanose na kolovoz i koliko je to opasno, ali ove godine prvi put sprovode realan test, sa specijalnom mernom opremom, kako bi dokazali i koliko je zaista to blato opasno i kako se automobil ponaša kada naiđe na takav deo puta.

Videćete kako je prošao i prvi besplatan trening u okviru akcije „Život za mlade vozače" koji organizuju Nacionalna vozačka akademija i MUP, uz pomoć osiguranja DDOR Novi Sad i kompanije OMV Srbija. Saznaćete šta su sve mladi vozači sa probnom vozačkom dozvolom naučili, čućete njihove utiske i videti detaljno uputstvo kako možete da se prijavite za ovakav trening.

Dobra informacija za vozače jeste i vest da će od nove godine biti niži porez za starije automobile sa velikom kubikažom.

Uz pregršt aktuelnih informacija, videćete novi Renoov „senik", a u rubrici Predstavljamo pokazuju novi Tojotin „hajlaks".

Na vikend putovanje vode vas u Aranđelovac i okolinu. 

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

 

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 09. okt 2016, 13:51)
Tulipan [neregistrovani]

Loši kineski proizvodi

Da se razumemo, kineski proizvodi nisu loši, nego jeftini. Kineski proizvođači imaju tržište za svaki džep. Lako možete izvući zaključak na osnovu samo ove kratke informacije.

Pozdrav.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]