Читај ми!

Један добар дан

Петак најављује викенд, одмор, опуштање, дружење и забаву. Све то је загарантовано, уз екипу наше емисије. Очекујте одличну музику, инспиративне приче и тренутке, рецепте, преглед спортских тема и корисне савете који нам могу олакшати и улепшати живот.

Познато је да Радио-телевизија Србије чува традицију, али такође учествује и у њеном стварању. Синоћ је завршен 6. Сабор народне музике Србије. Дружимо се са композиторима и извођачима победничких нумера. У ревијалном делу ове манифестације наступила је Драгана Мирковић, која ексклузивно говори за "Један добар дан" о музици, каријери и животу.

У емисији ће бити и спортских тема. Београд ће се наћи међу ретким светским градовима у којима се кошарка игра на стакленој ЛЕД подлози, зато вас водимо у Београдску арену.

У "Једном добром дану" вам дајемо рецепт за ћуретину са млинцима, а за дезерт спремамо цветне мафине од којих можете да направите букет. Докторка Ивана Бузаџић нам открива због чега неко може да поједе
веће количине слаткиша, а да се не угоји, док има и оних који кажу да се гоје и чак кад су на дијети и да ли се одговор крије у нашим генима.

Многи од нас се питају како да у савременом друштву које нам намеће брз темпо живота и гомилу обавеза, на најбољи начин ускладе посао и приватни живот, да притом уживају у квалитетним односима с партнером, пријатељима и породицом, али и на који начин да изађу на крај са такозваним токсичним људима. Психолози ће рећи да је неопходно да поставимо "здраве границе". Шта то заправо значи? Како да успешно испољавамо своје потребе, да знамо када треба да кажемо "не" и наступамо одлучно, а да притом не увредимо саговорника? То питамо психотерапеуткињу Александру Ђурић.

У госте нам долази један од најсвестранијих уметника на европској сцени класичне музике, који ће 27. априла у 20 часова наступити као солиста на концерту "Сусрет истока и запада" у Великој сали Коларчеве задужбине, а у нашем студију ће заинтересованим гледаоцима поклонити 3 пута по 2 карте: виолиниста Станко Мадић!

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се