SAT: Supersportski u novoj godini

U današnjoj emisiji SAT gledaoce podsećamo na najzanimljivije detalje iz dvadesetpetogodišnjeg rada, a najveću pažnju privući će retrospektiva testova supersportskih automobila koje je naša ekipa vozila u proteklih 10 godina.

Naravno, biće dosta saveta primerenih vremenskim uslovima, a videćete i specijalni trening organizovan u NAVAK-u za ruske novinare, koji, uz korišćenje pirotehnike, podseća na akcione filmove.

Saznaćete i kako je izgledala podela poklon paketa i do kada se nastavlja.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23.09, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 10. jan 2016, 23:24)
xy-3 [neregistrovani]

srpske vozacke dozvole u inostranstvu

Postovani gospodine Alvirovicu,
gledam vas svake nedelje vec mnogo,mnogo godina i mogu da vam samo cestitam i kazem:
HVALA ZA OVIH 25 GODINA emisije SAT.
Medjutim,hteo bih ovim putem i nesto da vas zamolim.Naime zivim vec dugo godina u nemackoj (23god.)
i svo ovo vreme cekam na jedan dogadjaj,a to je da se konacno priznaju nase srpske vozacke dozvole ovde u inostranstvu.Slao sam i mnoge e-mailove nasim nadleznim organima,kako ministarstvu unutrasnjih tako i ministarstvu spolnih poslova,raznim ambasadama itd.ali sam dobio uvek isti odgovor,a to je da su razgovori o medjusobnom priznavanju dozvola u toku. To tako ide vec dosta godina,tako da sumnjam da se sa nase strane uopste nesto radi.Nemce sam kontaktirao i oni kazu da to pitanje mora da potegne ministarstvo zaduzeno za to, iz Srbije.Mnogi nasi ljudi ovde su ocajni sto pored srpske vozacke,moraju ponovo posle pola godine boravka ovde,da polazu sve iz pocetka da bi dobili nemacku dozvolu.A vrhunac je bio to,sto su gradjanima Bosne i Hercegovine ove godine priznali vozacke,pa sta su njihove dozvole bolje ili vaznije od nasih? Tako da bih vas zamolio da dovedete nekog ko je zaduzen za to u emisiju,pa da nam se da prava informacija ili da se to konacno pokrene sa mrtve tacke.Znajuci da nasi politicari reaguju samo ako se nesto preko medija pokrene.
Unapred zahvalan vas verni gledalac...
Pozdrav celoj ekipi SAT-a

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]