Bunt: Crossroad

Prošlogodišnji finalisti 3. Bunt Rok Festivala (BRF), mladi i perspektivan bend iz Loznice Crossroad, nastupiće u studiju ovonedeljnog Bunta. Pored BRF-a, Crossroad je učestvovao i na prošlogodišnjem 7. BARF-u, na kojem je osvojio drugo mesto, što mu je omogućilo večerašnje predstavljanje u Buntu.

Od 21. do 24. marta održaće se drugo izdanje Kontakt konferencije, na osam lokacija u Beogradu, pod temom "Samoodrživost festivala". Panel diskusije, na kojima će učestvovati mnogobrojni akteri iz sedam zemalja, obuhvatiće širok spektar tema iz muzičke industrije. Ovogodišnji učesnik Kontakta je i BRF. Glavni muzički program obuhvata čak 25 nastupa mnogobrojnih i raznovrsnih izvođača.

Bend Psi najavljuje mnoge novitete koje spremaju, a u ovom Buntu saznajte nešto više o spotu za pesmu "Napred nazad" sa albuma "Tik Tak".

Dodela priznanja, jubilarni deseti put, Rok godišnjaka - emisije Radija 202, održaće se 20. marta u Studiju 6 Radio Beograda. U ovom izdanju Bunta saznajte ko će sve od bendova nastupiti na ovom događaju.

U Domu omladine Beograd 20. marta grupa DogHouse će održati koncert, kojim će obeležiti 20 godina postojanja benda. Nešto više o tih 20 godina, kao i radu benda, otkrijte u prilogu o njima.

Prvi MTS Vision regionalni festival kratkog muzičkog filma održaće se tokom ovog proleća, koje otvara zvanična objava svih nominovanih 18. marta, za više kategorija.

Garažni sastav Stuttgart Online obradovao je sve novim singlom "Gubitnici", za koji su odmah snimili i spot, koji možete pogledati u ovom izdanju, kao i mnogo toga još.

Autorka emisije: Branka Glavonjić
Voditeljka i novinarka: Katarina Vujović
Novinarka: Milica Marković
Reditelji: Miodrag Kolarić, Jovan Bačkulja

broj komentara 0 pošalji komentar