Jutarnji program

Ovih dana ušli smo u period godine u kojem je najmudriji savet:  "ako ne morate, nemojte izlaziti van". Neko ipak mora, pa zbog njih  proveravamo koje puteve je sneg zavejao, a kuda se prolazi bez problema.

Kakva je situacija u glavnom gradu gde dva dana bez prestanka pada sneg. Funkcionišu li sve komunalne službe pitamo gradskog sekretara Darka Glavaša.

Kako za vožnju danas pripremiti auto, kako sebe? Koja pravila u saobraćaju važe tokom vejavice?

Hoće li biti sednice Saveta bezbednosti o Kosovu i Metohiji i s kakvom je nadom čekaju Srbi iz pokrajine? Od Igora Simića iz Srpske liste čućemo i šta se menja najnovijim odlukama prištinkse skupštine o takozvanoj vojsci, a šta bi mogla da promeni nova deklaracija o dijalogu. Proveravamo i koliku štetu su privrednici kojima je zaustavljen plasman robe na Kosovo i Metohiju do sada pretrpeli i hoće li potražiti alternativna tržišta.

Čiji je naš honorar? To se poslednjih dana pitaju i ugostitelji i konobari. Hoće li ubuduće biti obavezan, to proveravamo u Jutarnjem programu.

Upoznaćete najmlađu Crnotravku i šampionku bokserku. Videti kako je bilo na Breginom koncertu. Saznati kako sladoled može da se isplati i kako da deci neomiljenu hranu pretvorite u zabavan i ukusan obrok.

Budimo se u 6, družimo do 9.

Voditelj Nada Gogić; Urednici: Nada Gogić, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar