Културни дневник

Овогодишњи фестивал КоторАрт одржава се од 27. јуна до 13. августа са четири програма: Фестивал клапа Пераст, Которски фестивал позоришта за дјецу, Дон Бранкови дани музике и Пјаца од филозофа. Наш гост је пијаниста Ратимир Мартиновић, један од оснивача Фестивала и директор Дон Бранкових дана музике.

 

 

У Културном дневнику говоримо о "Змајским синовима", новом позоришном фестивалу у Дорћолском народном позоришту, као и о најновијем археолошком открићу на Медијани. Водимо вас на промоцију нових романа - у издавачку кућу Геопоетика. У рубрици "Ми у свету" извештавамо из Матере, овогодишње престонице европске културе.

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија... Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник Драгана Пантић
Реализатор Маја Мандић
Монтажер Марко Драговић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Културни дневник Културни дневник

Аутор:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]