Мира Адања Полак и Ви

Многи грађани су задужени. Али, ако не буду у могућности да отплате кредит, врло лако могу да банкротираку и изгубе све.

Колико је таква могућност близу и како ће то изгледати? Како се дужници могу спасити? Новинар Драган Стојев бавио се овим питањем.

Да ли је актуелни грип другачији, да ли је у питању епидемија, да ли смо мање отпорни, да ли све знамо о овој болести? Одговоре ће дати прим. др Мијомир Пелемиш, директор Инфективне клинике Клиничког центра Србије.

Редитељ Јагош Марковић припрема Молијеровог "Уображеног болесника". Није му лако било да одабере глумце. Чућемо његове критеријуме и приоритете у овом послу.

Костимограф Бојана Никитовић ангажована је у неколико филмова који се снимају у иностранству. Управо је завршиле костиме за Мајкла Дагласа, Орланда Блума, Џона Малковича... а тренутно осмишљава и костиме за нови мјузикл „Мама Миа" у Позоришту на Теразијама у Београду. Њене креације смо недавно видели и у представи „Чудо у Шаргану" у Народном позоришту.

Бојана Никитовић је гост у студију.

Ових дана многи се сећају Данила Киша, прошло је 80 година од његовог рођења, а Мира Адања-Полак је у својој документацији пронашла интервју који је урадила пред сам крај његовог живота.

Дуња Досен има 14 година, поред тога што је одлична ученица, она је и голман у мушкој репрезентацији своје школе и слаже Рубиконову коцку за 8.68 секунди што је званични рекорд Србије. А у студију ће нам то и показати.

У великој дворани Сава центра 4. априла наступиће Руски Козаци, водећи државни професионални играчки козачки ансамбл Русије, а чућемо неколико речи и о њиховом раду.

Студио красе слике Михаела Милуновића чија се дела налазе и у музеју Лудвиг у Бечу, у Музеју савремене уметности у Београду и у колекцијама великих корпорација и приватним збиркама.

Његова само једна слика, као посебан концепт, изложена је у галерији "Дармар" у Београдуа.

број коментара 0 Пошаљи коментар