Балканском улицом: Даница Максимовић

У претпразничном издању емисије Балканском улицом, гошћа Весне Дедић је била Даница Максимовић

Говорила је о успесима који су обележили годину која је на измаку, како се осећала док је у светским метрополама била на премијерама свог сина Милоша Лолића.

Са тамбурашким оркестром Лабанда је певала своје омиљене песме, и наравно, том приликом се присетила и поделила са гледаоцима приче из њеног дружења са Томом Здравковићем.

Какве су биле Нове године и Божићни празници у родном Аранђеловцу, како су празничне чаролије изгледале када се новца није имало довољно, а креативност није мањкала... а како је то данас.

У каквој атмосфери, на који начин, и са каквим друштвом Дана воли да прослави празнике, говорила је, обазирући се и на лепе и тужне тренутке који су обележили како годину, која је на измаку, тако и прериод између два гостовања у емисији Балканском улицом.

Аутор: Весна Дедић 

број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 22. дец 2014, 15:59) - Miodrag [нерегистровани]

bravo

Danica je esencija pozitive, jedna od onih osoba koje svima nama treba da budu primer kako da se ophodimo prema zivotu. Divna!

(понедељак, 22. дец 2014, 15:05) - marija [нерегистровани]

odusevljena

Odusevljena, obozavam je, divna zena ma jedinstvena!

(недеља, 21. дец 2014, 22:03) - Dragica [нерегистровани]

Lepota

Danica sta reci, prelepa puna duha, pozitivne energije,divna glumica.Jedna od nasih najboljih glumica,divna muzika,Danici zelim sve najlepse od srca kao i Vesni,bravo odlicna emisija,ziveli.......

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]