Балканском улицом: Баки Круези

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 07. сеп 2014, 15:23) - anonymous [нерегистровани]

Lepa emisija!

Zanimljiv, vredan, posten, i pozitivan covek, kakvih je danas premalo! Kaze da su sve pesme lepe, narocito Sabana Saulica! Ja bi rekao da su Sabanove pesme lepe, samo one koje mu je komponovao legendarni Budimir Buca - Jovanovic! Na pitanje Vesnino, sto da mu donese kada se bude useljavao u novu kucu, rece joj, da donese samo - osmeh! Kako lep, i divan, iskren odgovor! Steta sto nije imao srece pa da isti posao radi u Svajcarskoj, ili Australiji gde su gradovi cisti do perfekcije! Zelim mu da sto pre useli u novu - kucu!

(среда, 09. јул 2014, 13:49) - ljuba [нерегистровани]

bravo baki

vesna, bravo za emisiju o bakiju. dušu beograda, ne čine samo poznate ličnosti, već i obični ljudi, koje, nažalost, retko primećujemo, a oni su tu, pored nas. baki, bravo i za tebe. želim tebi i tvojoj porodici svaku sreću.

(недеља, 06. јул 2014, 20:17) - anonymous [нерегистровани]

Sreca

Predivna emisija. U narednoj sezoni ocekujem srecne Kruezove. :-)

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]