Политички цунами и последице

Дан после парламентарних избора на којима је Српска напредна странка победила, како је Ивица Дачић рекао, политичким цунамијем анализирамо последице.

У чему је тајна овако убедљиве победе листе Александра Вучића? Зашто су партије које су чиниле некадашњи ДОС и које су владале 12 од последњих 14 година доживеле бродолом те да ли је јуче промењана чак и политичка географија Србије.

Гости Ока политички аналитичари: Зоран Лучић, Драгомир Анђелковић и Дејан Вук Станковић.

Аутор емисије: Горислав Папић.

број коментара 5 пошаљи коментар
(уторак, 18. мар 2014, 07:40)
Miki [нерегистровани]

Precutana istina!

Sve smo mogli da cujemo, osim onog glavnog! SNS je osvojia vlast tako sto je iz naftalina izvukla SPS, odnosno dala premijersko mesto Dacicu. Kada joj je ocvrsnula pozicija, zakazuje nove izbore, I dobija apsulutnu vecinu. Kako je moguce da konkretno DS koji je imao gotovo isti broj glasova na predhodnim izborima kao SNS sad jedva udje u parlament, a mnoge druge partije ne ostvare cak ni to? I sada dolazimo do onog glavnog, koje cak ni uvazeni gosti, I ako se time bave nevide. Zahvaljujuci Srpskim biracu koji zapravo I glasa uglavnom iz inata, kao sto I zivi za inat!

(понедељак, 17. мар 2014, 23:39)
Jaki [нерегистровани]

@Brodolom DOS-a

Brodolom DOS-a je dosao nakon deceniju i po, a vise se nije moglo ni ocekivatida traje. Ali mislim da ce nova Bela Ladja puno brze dozivjeti havariju. Samo se nadam da ne povuce i drzavu sa sobom?!

(понедељак, 17. мар 2014, 22:30)
anonymous [нерегистровани]

Brodolom DOS-a

Odgovor je jednostavan-ogromno nezadovoljstvo gradjana radom DS i opozicionih partija koje važe kao predstavnice gradjanske Srbije. Vučić se pokazao kao ozbiljan političar,videćemo da li će uspeti da opravda poverenje glasača.

(понедељак, 17. мар 2014, 18:02)
anonymous [нерегистровани]

re: Dešava se to


Govorilo se da su ih birači kaznili!

(понедељак, 17. мар 2014, 17:59)
anonymous [нерегистровани]

Dešava se to


Slično se desilo i u Švedskoj mislim da su bili izbori 2008!

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Јелена Обућина, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]