Жикина шареница

Гледаоци ће имати прилику да погледају специјално издања емисије "Жикина шареница" последњег дана старе у термину од 9 до 11 часова.

У емисији ће се појавити бројни занимљиви људи. Посластичари из хотела Москва причаће о традицији припреме колача - пуних је 40 година како посетиоци уживају у укусу чувеног колача "Москва шнит".

Свој рођендан прославиће са гледаоцима Боки Милошевић, биће речи и о српским берберницама које су биле и прве туристичке агенције у Србији.

У последњој овогодишњој емисији о моди и фризурама причаће породица Шобота, а у музичком делу уз Народни ансамбл РТС наступиће Љупка Стевић, Милан Топаловић и Ренато Хенц.

Аутор и водитељ: Жика Николић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 31. дец 2013, 10:44) - anonymous [нерегистровани]

Z.Sarenica ;)

SRECNA VAM NOVA GODINA <3

(уторак, 31. дец 2013, 10:03) - anonymous [нерегистровани]

Hvala Ziki u sarenici

hvala ziki sti je u sarenicu pozvao milana topalovica. divan pevac. retko divan glas. naslednik i toze i pomalo cuneta i pomalo tome zdravkovica . neverovatan mlad pevac. bas ne slusam mnogo narodnu muziku (izuzev izvorne )ali taj mladi pevac bas me "podize na noge ". ocekujem da ga zika ponovo pozove i da za nas u "odredjenim godinama " otpeva tominu pesmu "o ciganko moja ja sam nocas tuzan". Pozdrav ziki i svima u sarenici.