Балканском улицом

Борис Пинговић и Небојша Дугалић

Овонедељна емисија Балканском улицом је у духу прошлог времена, у духу "оних" дана, у духу кабареа "Да, то су били дани".

Борис Пинговић и Небојша Дугалић су говорили о свом детињству, одрастању, факултетским данима, а у паузама су изводили сегменте из кабареа "Да, то су били дани", који и након две стотине извођења, изазива велики одзив публике.

Гледаоци ће моћи да чују како је изгледало деведесетих бити стипендиста Народног позоришта, где је стипендија износила једну до две марке, па су још у студентским данима Борис и Небојша свирали у Дому омладине у Београду и Херцег Новом преко лета, спајајући љубав према музици и зараду.

Како је изгледало када су се на Зеленом венцу, у Београду препирали да ли је боље да, скупивши обојица добијене стипендије, купе џак кромпира, или лука...

Како изгледа вече Небојше Дугалића, када са супругом успава и пето дете... и како звуче песме које пише и у емсији рецитује Борис Пинговић... гледаоци ће моћи да чују у недељу.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 25. јун 2013, 11:57) - anonymous [нерегистровани]

Svaka cast!

Svaka cast Dugalicu na ovim recima kako se stvara velika porodica. Hvala jos jednom.

(недеља, 09. јун 2013, 23:03) - 15 pravih. [нерегистровани]

momci za deset

Pravi ljudi , kulturni, vaspitani i svaka rec na svom mestu....Srbija vapi za takvima...prostote je previse...emisija je divna, hvala vam na jos jednom divnom vikendu !!!

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]