Из Канаде стигла помоћ у Јелашницу

После трагедије која се прошлог месеца догодила у породици Стојановић - Спасојевић у Јелашници код Ниша помоћ стиже са свих страна. овац су послали наши људи који живе у околини Торонта у Канади.

„Учина спортска дружина" из Оуквила код Торонта у Канади послала је породици Стојановић- Спасојевић у Јелашници код Ниша новчану помоћ од 2300 канадских долара.

Мајка Славица остала је сама са четворо деце, након што је њен супруг извршио самоубиство због дуга за струју који нису могли да плате:

"Требаће ми да спремим децу за школу, да спремим дрва, треба да спремим шпорет. Исто су ми обећали неки људи да ће да дођу да реновирају кућу, али још нико не долази", каже Славица Спасојевић.

Ова спортска дружина и раније је прикупљала помоћ за људе са ових простора.

Новац је породици уручио наш колега, продуцент из спортске редакције РТС-а Драган Рајичић.

"Оца или супруга не може нико да замени. То су ови људи из Канада написали у писму. Овај новац ће колико тиолико неке финансијске проблеме да им реши привремено за неко одређено време", сматра Драган Рајичић, продуцент у Спортској редакцији РТС.

Славица Спасојевић захваљује хуманим људима: „ Хвала свима који су спремни да ми помогну , који ме разумеју, који деле моју бол и наше потребе. Од срца им хвала."

Породица Стојановић-Спасојевић на југ Србије је дошла са Косова 1999. године.

Као избеглице прво су били смештени у колективном центру у Сићеву, а сада живе у кући у селу Јелашница код Ниша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво