Nastavak Gregovih muka, bez Lilarda i Derozana na SP

Brojnim otkazima za nastup na Svetskom prvenstvu u Kini pridružio se i košarkaš Portalnda Demijan Lilard. Lilard je deveti igrač koji neće nastupati za SAD, pa je trener Greg Popovič prinuđen na druga rešenja i igrače.

Pojedini igrači otkazali su nastup na predstojećem SP zbog porodičnih razloga (Bil postaje otac), a velika većina uradila je to kako bi se što bolje spremila za narednu sezonu.

Ol-star igrač vodio je Portland do finala Zapadne konferencije u nedavno završenoj NBA ligi.

Demijan Lilard postao je novi igrač koji će propustiti priliku da predstavlja SAD u Kini, kao i da radi sa Gregom Popovičem.

Možda i još zanimljivija je informacija da je Demar Derozan odbio naknadni poziv Popoviča, koji mu je trener u Sparsima.

Lilard i Derozan su se tako priključili Hardenu, Dejvisu, Vilijamsonu, Herisu, Mekolumu i Bilu, koji takođe propuštaju SP.

Popović je naknadno u selekciju SAD pozvao Markusa Smarta, Džejlena Brauna i Majka Konlija.

 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво