Читај ми!

Прва фотографија краљевских бате и секе

Кесингтонска палата објавила је на друштвеној мрежи „Твитер“ прву фотографију нове британске принцезе Шарлот Елизабет Дајане са старијим братом Џорџом. Фотографије двогодишњег Џорџа који у свом крилу држи две недеље стару сестру Шарлот док јој даје пољубац, разнежиле су свет.

„Принц Џорџ и принцеза Шарлота заједно код куће“, пише на званичном Твитер налогу резиденције принца Вилијама и Кејт Мидлтон. 

Ове фотографије направила је Кејт Мидлтон која је до сада неколико пута померала границе и рушила строга краљевска правила.

Традиција краљевске породице је да месец дана од рођења новог члана у јавности објаве фотографију.

Фотографије принца Џорџа су изузетно ретке. Свега је неколико њих досад објављено, а малишан се готово никада не појављује у јавности.

Ово је уједно и први пут да је краљевска породица приказала новорођенче у јавности од када је у мајчином наручју 2. маја напустила болницу у којој је рођена.

Занимљиво је и то да је велика Британија захваљујући рођењу нове краљевске бебе зарадила 206 милиона евра у само неколико дана након што су је Кејт и Вилијам показали јавности, па ни не чуди медијска помпа и занимање јавности око славне породице.

Палата у којој живе војвода и војвоткиња од Кембриџа Вилијам и Кејт, родитељи Шарлот и Џорџа, саопштила је да ће крштење мале принцезе, рођене 2. маја, бити 5. јула.

Шарлот ће крстити кентерберијски надбискуп Џастин Велби у цркви Свете Марије Магдалене у Норфолку где је, између осталих, крштена Шарлотина бака, принцеза Дајана која је преминула у саобраћајној несрећи 1997. године у Паризу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво