Читај ми!

Лондон спреман за нову краљевску бебу

Тензија полако расте испред болнице „Сент Мери“ у Лондону, где супруга принца Вилијама, Кејт Мидлтон, треба ускоро да се породи и на свет донесе друго детете.

Око лондонске болнице „Сент Мери“ данас су постављене металне ограде које треба да каналишу необуздану радозналост медија, преноси Танјуг.

Како преносе британски медији, војвоткиња од Кембриџа би требало да до краја месеца роди још једну краљевску бебу.

Као и у случају принца Џорџа, који је на свет дошао 22. јула 2013. године, војвоткиња ће се породити у крилу болнице „Линдо“, у којем порођај и првих 24 сата коштају минимум 7.200 евра.

Како би се избегао метеж који је претходио рођењу малог Џорџа, када су недељама унапред бројне светске телевизије камерама окупирале улаз у болницу, званичници Кенсингтонске палате су овог пута забраниле било какву „медијску инсталацију" све док Кејт не буде званично примљена у породилиште.

До тада, новинари неће имати право ни да снимају ни да остављају своју опрему испред болнице, а још мање да „кампују на дивље“ као што су то радили пре две године.

Паркирање и задржавање у близини болнице такође су забрањени до 30. априла. Ипак, испред породилишта се већ могу видети мање групе туриста и знатижељника који су дошли да се сликају и распитају о полу будуће краљевске бебе.

„Волела бих да то буде девојчица и да се зове Викторија. Ако буде девојчица моћи ће да носи лепе хаљине и то ће бити сјајно“, рекла је 16-годишња Швајцаркиња која је у Лондон дошла са својим родитељима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво