Читај ми!

Новине превариле Клунијеве „сватове“!

Велики број људи, међу којима новинари и фото-репортери, у петак су неколико сати чекали испред једне лондонске општине после навода медија да ће се тамо венчати амерички глумац Џорџ Клуни и његова вереница Амал Аламудин.

Мада је Клунијев агент пре неколико дана рекао да ће венчање бити одржано у Венецији, многи британски новинари су поверовали часопису Ју-Ес викли, да ће венчање бити одржано 12. септембра у лондонској општини у којој је америчком глумцу издата дозвола за венчање, преноси Бета.

После те најаве многи новинари и други заинтересовани похрлили су до општине, која је морала да истакне саопштење у којем се наводи: „Не очекује се да ће Џорџ Клуни и Амал Аламудин данас рећи судбоносно 'да'. Моле се сви који су због тога дошли, да оду и не ометају друга предвиђена венчања“.

Општинске власти потврдиле су да је будућем пару издата дозвола за венчање, али да не знају када ће бити одржано.

Клуни и његова партнерка, Британка либанског порекла, верили су се половином априла и већ неколико месеци живе заједно у Лондону.

У медијима круже разне гласине о датуму његовог венчања, а последња вест је да ће се венчати 27. септембра у Венецији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво