Читај ми!

Дидијева опасна екипа

Клану Кардашијан-Џенер претила би озбиљна опасност уколико за неколико година деца Шона Комбса буду одлучила да уђу у свет ријалити програма. Дидијева шесточлана екипа сликала се са татом уочи празника, што је он, наравно, поделио на друштвеним мрежама.

Са петоро биолошке деце и посинком, Шон Комбс, познатији као Паф Деди, Пи Диди или само Диди, могао би да постане озбиљна конкуренција клану Кардашијан-Џенер.

Иако то није било нимало лако, музички могул окупио је своје наследнике за празнично фотографисање.

Док су се намештали по дну црно-белог степеништа Дидијева „екипа“ се добро забављала иако су маме одлучиле да не буду на фотографији.

Квинси, 22-годишњи посинак чувеног репера и продуцента, као и две године млађи Џастин и Кристијан (15) носили су класична свечана црна одела.

Три ћерке 44-годишње музичке звезде, близнакиње Дилајла и Џеси, као и Чанс, за сликање су спремиле црне хаљинице и црвене украсе за косу, сасвим примерено модним правилима која важе за семогодишњакиње.

Диди је поносно поделио са светом фотографију своје „екипе“ посредством друштвених мрежа, наравно, уз најлепше жеље за предстојеће празнике. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво