Читај ми!

Принц ће бити емотиван, тврдоглав и речит

Док честитке поводом рођења британског принца родитељима и британској краљевској породици стижу из свих крајева света, астролози рачунају. Прво дете војводе и војвоткиње од Кембриџа, кажу звезде, биће веома емотиван и осећајан, тврдоглав попут лава, доброг здравља и веома речит.

Убрзо пошто је вест о рођењу британског принца обишла свет, из свих крајева планете срећним родитељима, али и читавој краљевској породици, почеле су да стижу честитке. Међу првим званичницима, наравно, био је Дејвид Камерон.

„Желимо им све најбоље. Ово је догађај од националне важности“, истакао је британски премијер.

Амерички председнички пар честитао је синоћ војводи и војвоткињи од Кембриџа рођење сина. У писаној честитки, Обама је пожелео британском принчевском пару „срећу и благослове које носи родитељство“.

„Ваше дете је дошло на свет у тренутку који обећава и пружа прилике за сарадњу наше две нације. Амерички народ се придружује британском у прослави рођења младог принца“, наводи се у честитки.

У име српске краљевске породице престолонаследник Александар упутио је најискреније честитке принцу Вилијаму и принцези Кетрин поводом рођења њиховог првог детета.

„Моја супруга, моја породица и ја смо са огромном радошћу примили вести о рођењу вашег сина. Шаљемо вам наше најсрдачније честитке. Желимо свима трома све најбоље, а вашој породици добро здравље и срећу“.

Престолонаследник Александар Други и краљевска породица су у блиским рођачким везама са краљевском породицом Велике Британије. Краљица Елизабета Друга била је кума на крштењу Александру Другом, а његова бака, краљица Марија била је праунука краљице Викторије.

Руски председник Владимир Путин честитао је краљици Елизабети Другој рођење праунука и пожелео добро здравље новорођенчету, војвоткињи од Кембриџа и свим члановима краљевске породице.

Председник Француске Франсоа Оланд и његова партнерка Валери Трирвејлер такође су упутили најискреније честитке принцу Вилијаму и његовој супруги.

„Срећна вест о рођењу принца обрадовала је француски народ", наводи се у честитки. Оланд је упутио честитку и британској краљици.

За то време, неки медији консултовали су астрологе, како би видели да ли су и колико звезде наклоњене будућем врховном заповеднику оружаних снага Уједињеног Краљевства и будућег државног поглавара.

Астролог Линда Лорен тврди да ће дечак принца Вилијема и војвоткиње Кејт, који је рођен у знаку рака, бити веома емотиван и осећајан, али и тврдоглав попут лава, преноси Дејли мејл.

„Поседује енергију захваљујући којој ће бити врло интуитиван и пажљив према природи, с обзиром на то да је рођен у циклусу пуног месеца. Биће доброг здравља и изразито речит“, рекла је Лорен и истакла да ће „беба Кембриџ“ вероватно врло рано почети да прича.

Британски медији пишу и да је син Вилијама и Кејт са 3,8 килограма најтежа краљевска беба рођена у модерној историји.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво