Читај ми!

Холи брзо стигла до малог, малог купаћег

Након порођаја, почетком марта, бившој „Плејбој“ зечици остало је око 14 килограма вишка. Холи Мадисон, међутим, рекордно брзо је повратила сјајну линију и обукла минијатурни бикини. Некадашњој Хефовој миљеници, нагађа се у медијима, мотивација да смрша стигла је и због жеље да обуче венчаницу.

Од 5. марта када је родила ћерку није прошло тако много, али Холи Мадисон већ изгледа спремно за насловне стране мушких магазина.

Некадашња Плејбој зечица и девојка Хјуа Хефнера изгледа да се ослободила вишка после порођаја, чак 14 килограма, у рекордном року.

Колико је задовољна својом линијом, Холи је показала приставши да се слика поред свог базена у Лас Вегасу.

Сандале са платформом додатно су на неким фотографијама издуживале фигуру насмејаног модела и ТВ лица.

Међутим, највећи доказ да је Холино самопоуздање веће него икада пре је мали, зелени бикини.

Није познато да ли се бивша становница Плејбој виле прешла када је куповала купаћи костим или су дизајнери предвидели да бујне груди свуда извирују из горњег дела.

Звезда ријалити програма Холин свет не делује забринуто због медијскe пажње око дискутабилне величине њеног бикинија, па се може закључити да је све баш онако као што су она и њен тим и желели.  

Истовремено са доласком детета, девојчице Рејнбоу Ауроре, на свет стигла је и вест о томе да ће 33-годишња Американка стати на луди камен. 

„Знам да већ имамо датум, али сам званично питао тек јутрос. Рекла је да!“, открио је Паскуале Ротела својим пратиоцима на Инстаграму. 

Атрактивна плавуша похвалила се такође на онлајн друштвеној мрежи и потврдила речи свог вереника.

„Хвала ти за најлепшу ноћ у животу! Не могу да дочекам тај дан!“, написала је Холи узбуђено на Твитеру и мало касније, за случај да неко није схватио, додала: „Званично сам се верила“.

Могуће је, нагађа се у медијима, да је жеља да обуче одређену хаљину додатно мотивисала плавокосу лепотицу да се брже отараси вишка. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво