„Маршом на Дрину“ ка победи!

„Бенд и вокали“ победници четврте рунде шоуа „Ја могу све“! Одлично извођење „Марша на Дрину“ и „Тамо далеко“ освојило публику и жири.

23.34 - Поново је било тесно. „Бенд и вокали“ су победници четврте епизоде!

23.24 - Уз подсећање на све вечерашње наступе публика у студију гласа, након чега ће бити одлучен победник.

23.15 - Беспрекорни плес Мирјане испраћен Кристининим осећајним гласом и легендарном нумером Stand By Me од Бен Ерл Кинга. Женском дуету 44 бода!

23.07 - Нежно и емотивно извођење нумере Beneath Your Beutiful Саре и Бориса. Сандра и Борис каже „Ово је можда ваш најупечатљивији наступ“, оценио Рамбо, са чиме се Даница сложила: „Верујем да ћете нам још много тога показати“. Оцена - 42 поена.

22.52 -  Фантастични наступ Мире и Болета који су са песмом Run Boy Run одушевили жири и публику. Даница замерила што су премало времена провели на подијуму. Похвале стигле и од Константина Костјукова - 40 бодова за, само на папиру, времешне плесаче.

22.43 - Бети поново освојила жири. Максимални број бодова за диву са баладом Вратио сам се животе од Кемала Монтена.

22.35 - Бескрајно симпатичне „Пахуљице“ трчале, скакале, плесале и летеле по студију певајући Збуњена од „Негатива“. „Изгледате као Снежана и седам патуљака“, нашалио се Рамбо Амадеус са Драганом Косјерином и „Пахуљицама“, које се добиле 42 бода.

22.21 - Након прошлонедељног слабијег наступа због прехладе, Бошку Дудварском се вратио глас, а жири је одушевљен извођењем песме Demons. Бошку припала 44 поена!

22.10 - Болеро у извођењу „До последњег даха“! „Другачије и шармантно", каже жири. Укупно 44 бода!

21.55 - Уз одличну сценографију и бајковиту атмосферу, Теодора извела нумеру Александре Радовић Карта за југ. Мале замерке на вокално извођење од Данице Максимовић и Рамба Амадеуса. После Жикине „интервенције“ са наочарима жири Теодори доделио 35 поена. 

21.32 - Уз коју мелодију би могло боље да почне надметање него ли уз тактове Тамо далеко и Марша на Дрину. Корачница Станислава Биничког размрдала студио! Председник жирија Константин Костјуков каже да је задивљен. Срца жирија освојена, а оцена у складу са тим - 44 бода!

„Пахуљице“Сара и Борис и Теодора већ су изборили победе у прве три епизоде шоуа Ја могу све. Да ли ће и вечерас тријумфовати или ће им остали такмичари покварити планове?

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији жири ће бирати најбољег такмичара, који ће потом награду од 1.000 евра по сопственом избору дати у хуманитарне сврхе.

У последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“.

Водитељка је Драгана Косјерина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво