Тријумф „Костиног тима“ у суперфиналу!

Победник великог финала шоуа „Ја могу све“ је „Костин тим“, а половину нагаде од 20.000 евра одлучили су да донирају Клиничком центру Војводине.

22.55 - Публика одлучила: победник шоуа „Ја могу све“ је „Костин тим“. „Желимо свима да се захвалимо, посебно публици на гласању“, рекао Бошко Дудварски. Половину награде од 20.000 евра, победници су одлучили да донирају Клиничком центру Војводине.

22.50 - Линије затворене. Гласање завршено.

22.40 - Теодора поручила Чувај моје срце, а Костин тим се одлучио за хит Робија Вилијамса Feel.

22.30 - Први наступ у суперфиналу припао „Пахуљицама“, које су се одлучиле за нумеру Chandelier аустралијске певачице Сије.

22.20 - Најмање гласова публике освојили „Бенд и вокали“ и „До последњег даха“. У суперфинале, где ће имати прилику да још једном наступе, прошли су Теодора, „Костин тим“ и „Пахуљице“.  

22.01 - Почело гласање. Пошаљите СМС са редним бројем кандидата на број 1344. Гост финала Владо Георгијев.

21.58 - Иако не би било никакво чудо да тријумфују, Костин тим се одлучио за Миљацку у финалу.

21.50 - Сомбрери, пончои и тактови Ла бамбе и у студију је накратко деловало да смо у Мексику. „Бенд и вокали“ имају победнички став, истакао Рамбо Амадеус.

21.40 - „До последњег даха“ поново показали да им године уопште не сметају да по бини плешу и певају као да су двадесетим. „Фантастични сте, а да вас нема овај шоу би изгубио много“, оцењује жири.

21.30 - Фантастично извођење Аделиног хита Hello. Теодора поново беспрекорна. „Ти заиста можеш све“, рекао Костјуков.

21.15 - Да вече започне са осмесима на лицима побринуле су се „Пахуљице“ са прошлогодишњим хитом Happy. Чланови жирија похвалили досадашњи труд малишана, а председник Константин Костјуков им је пожелео победу.

21.05 - Финално вече отпочело честитањем рођендана Даници Максимовић, која се свима захвалила на изненађењу.

Вечерас се све завршава. Сав труд који су такмичари уложили до сада кулминираће у великом финалу, а победник ће освојити и 20.000 евра.

Прошле недеље од такмичења су се опростиле Мира и Кристина, након изједначеног гласања жирија, али је глас публике био језичак на ваги који је превагнуо да се у финалу, ипак, нађу „До последњег даха“.

Остали финалисти су: „Пахуљице“, Теодора, „Бенд и вокали“ и Костин тим.

Ја могу све

Из недеље у недељу, од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији бира се најбољи такмичар, који потом награду од 1.000 евра по сопственом избору даје у хуманитарне сврхе.

На самом крају, у последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“. Водитељка је Драгана Косјерина.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво