Читај ми!

Кристина и Мира не иду у финале, Костин тим победник вечери!

У велико финале шоу-програма „Ја могу све“ пласирали су се Теодора Станковић, „Бенд и вокали“, „Пахуљице“ и Костин тим. И група „До последњег даха“ у финалу! Кристина и Мира не иду даље. Вечерашњи победници Костин тим.

22.54 – Костин тим опет тријумфује!  

22.52 – Кристина и Мира остале без финала.

22.40 - Најмање гласова публике имали су Кристина и Мира и „До последњег даха". Теодора иде у финале, као и „Бенд и вокали", „Пахуљице", Костин тим.

22.38 -Линије су затворене! Гласање је завршено.

22.20 – Линије су отворене! Почело је гласање. Пошањите СМС са редним бројем кандидата на број 1344. Гости полуфиналне емисије група „Неверне бебе“.

22.13Хајде да се волимо, позивају чланови групе „До последњег даха“. Верујем да ни сами нису свесни колику радост нам доносе, хвали Даница чланове свог тима. После овог наступа водим их на опоравак у бању, обећава Жика. Развеселили су нас, похвалио их је Рамбо. Они могу да излече, каже председник жирија.    

22.02 – Константинов тим доноси у студио дивље латино ритмове песмом Livin' la vida loca. Запалили су и публику и нас, каже Даница. Мени се ово допало, кратко је рекао Рамбо. Фантастично, лудило на све стране, истакао је Жика. 

21.51 – Због проласка у финале „Пахуљице“ отишле и на морско дно! Експлозија боја и енергије на бини уз тактове нумере Under the Sea. Само речи хвале од Данице: „Ако су нам деца оваква треба да будемо срећни и поносни“. Ви сте универзалне „Пахуљице“, истакао је Константин. Ово су једине пахуљице које греју, честита Жика девојчицама на одличном наступу. Подсетиле су нас да су деца, сматра Рамбо.

21.41 –Кристина и Мира дају све од себе, али и Сав тај џез (All That Jazz). Данас су биле добре, ово за њих није био тежак задатак, оценио је Константин. Мири мање пријају овако брзе нумере, али се она носи са њима, док је Кристина веома даровита, приметила је Даница. Труд до краја, идемо на Олимпијско злато, коментарише Рамбо акробатику у нумери. Изванредно, одушевљен је Жика. 

21.26 – „Бенд и вокали“ имају „Џегерове покрете“. После наступа поручују: „Нема финала без 'Бенда и вокала'“! Даница се слаже са тим. Мало ми је била гужва у „Вокалима“, али какви су били у првој емисији, вечерас су били феноменални, каже Рамбо.  

21.10 – Теодора отвара борбу за финале легендарном песмом Мито, бекријо. Посветила је наставници Лејли Хот. Показала је да иде у велике висине, допало ми се и што је спојила „сосинску мирноћу и јужњачку ватру“, хвали Жика чланицу свог тима. Има све предиспозиције да постане права звезда, сматра Даница. Пева све што јој се да, одушевљен је Рамбо. Чувај глас, већ си звездица, а можеш да будеш велика звезда, саветује Теодору председник жирија. 

21.02 –Последња шанса за улазак у финале. Спектакуларном плесном нумером, у којој је учествовала и водитељка Драгана Косјерина, отворен вечерашњи шоу!  

Пун преокрета, музичко-сценски спектакл Ја могу све улази у завршницу. Пет финалиста ће се борити за главну награду од 20.000 евра.

И вечерашња, као и финална емисија емитују се уживо, а само најбоље то не спречава да покажу максимум.

Ја могу све

Из недеље у недељу, од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији бира се најбољи такмичар, који потом награду од 1.000 евра по сопственом избору даје у хуманитарне сврхе.

На самом крају, у последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“. Водитељка је Драгана Косјерина.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво