Читај ми!

Мира и Боле – у плесу нема старих

Она има 68 година, он 61. За потребе нашег шоу-програма „Ја могу све“, продукција их је спојила и направила несвакидашњи плесни тандем.

Мира и Боле – у плесу нема старих Мира и Боле – у плесу нема старих

Божидар Михајловић је завршио Машински факултет, али никада није радио у струци. Живи од шивења, има модни атеље и неколико модних ревија иза себе. Ипак, плес је одувек био у његовом срцу, а како године пролазе сценски покрет све више добија на значају. Данас је инструктор.

Његова партнерка Мира Иванчевић, професор физичког васпитања у пензији и инструкторка фитнеса, одувек је желела да научи да плеше.

„Кад сам дошао да ми представе партнерку, она је била у фризерају и чим сам стао на врата она је рекла: 'Јао, мој партнер!'“ духовито је испричао Боле.

Мира има кондицију, али да ли је то довољно?

„Уопште није једноставно са четири дана тренинга произвести лакоћу и опуштеност. Ми смо
обични људи који само јако воле своје циљеве и којима није тешко да се тиме најупорније
баве“, објашњава Боле, а Мира додаје „да се плес учи веома дуго, данима, месецима, годинама“.

Сви су сагласни у једном - као пар изгледају савршено. Боле је признао да је одувек маштао о томе да никад не остари, док Мира изгледа као 20-годишњакиња. Она је ту да својом лепотом, грациозношћу и енергијом инспирише. Он, да све то доведе до савршенства.

„У плесу постоје они који знају више или мање, али не и стари. Старих нема у плесу“, закључује Божидар.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво