Читај ми!

„Ја могу све“, трећа срећа за Теодору!

Теодора Станковић је вечерас била најбоља са песмом "Alive". Награду од 1.000 евра даће Удружењу родитеља деце оболеле од рака „Нурдор“ у Новом Саду.

23.00 – Победница трећег издања шоу-програма Ја могу све је Теодора. Освојила је укупно 70 поена и 1.000 евра које ће дати Удружењу родитеља деце оболеле од рака „Нурдор“ у Новом Саду.

22.53 – Тренутак када публика у студију гласа, одрасли и деца засебно. Одлука је на њима јер имамо пет пута по 48 поена од жирија.

22.39 – Боле и Мира ће уз глас Сергеја Ћетковића отплесати Ако те није пронашла љубав. Најсложенији задатак за њих, истиче Даница. Рамбу се чини да је присуствовао „шаманизму, да мисао производи реалност“. И подсећају га на чика Драгана и тета Еву, његове течу и тетку из Врњачке Бање. За Костју су врло професионални били. Три максималне оцене и једна десетка, 46 поена за крај.

22.23 – Имају по 14 година и победили су прошле недеље... Сара и Борис и Ти си мене. Врисци из публике потврђују да се присутнима допао наступ. Кратка Рамбова оцена у његовом стилу – „бољи сте него прошли пут“. Жика им предлаже да терају по своме! Костја похвалио избор песме, али могу више и боље. Од Рамба 12, Данице 10, Жике 12, Константина 10, укупно 44 поена.

22.15 – Пред Кристином и Мирјаном је, како су оцениле, најтежи задатак до сад. Имале су четири дана да спреме ову кореографију. Рамбу се плес у тами Beautiful Friends допао највише и сада су његовом тиму. Председнику жирија Костјукову су чак „засметали професионални играчи око њих“. После дужег времена, жири није „компактно“ оценио наступ – 44 бода.

22.01 – Време је за „Пахуљице“. Студио се претворио у „цветну ливаду“ на којој певају A Little More Homework. Велики аплауз за девојчице. Даници су биле чаробне! Рамбо признао да га је седам дана гризла савест што им је прошли пут дао мању оцену „да не би попустиле у школи“ – искупио се чоколадом за све. Нашла се једна и за водитељку Драгану. Костја је сигуран да ако овако певају да сигурно имају све петице. „Рођене за сцену“ такође добијају 48 поена.

21.52 – Божидар Дудварски ће у наредних пар минута „бити Оливер Драгојевић“ – Цесарица. Даница овај пут није чекала, Бошко је у њеном тиму. „Све је било на свом месту“, истакла је. „Оливер му лежи“, цени Рамбо. Жика му је честитао „и на Даници“. Бошко се на врху придружио Теодори, Бети, „Бенду и вокалима“ – 48 бодова.

21.38 – „Бенд и Вокали“ изводе још једну композицију за сва времена... Кад ходаш, Момчила Бајагића Бајаге. Жика је управо њих одабрао за свој тим! Сада је њихов ментор, јер је „био бржи од Данице“. Лука из бенда признао да им је забава на првом месту, а победа на другом. Без обзира на то, 48 поена!

21.23 – Чолин класик Живиш у облацима у џез верзији Бети Ђорђевић. Публика скандира Бети, Бети... Жика је признао да га је њено извођење оставило на пола даха! Костја честитао на лакоћи са којом се поигравала тоновима. Сви су у облацима, још један максимум – 48!

21.09 – Четрнаестогодишња Теодора је на сцени у живахној раскошној хаљини, пева нумеру Alive. „Огроман потенцијал“, рекла је Даница. Рамбо је приметио „караконџуле“ испод њене хаљине и честитао јој на храбрости. Жика похвалио сценски наступ, а Костја емоције у певању. Максималан број поена од жирија за Теодору – 48.

20.55 - Шоу почиње! Шпанска инквизиција је одмах завладала студијом – „наметнута“ од стране уметничке групе „До последњег даха“. Даница Максимовић оценила да су „девојке“ морале бити ватреније у бежању од инквизиције, док је Рамбо сматрао да су биле савршено несавршене. А онда му је председник жирија Константин Костјуков уручио даљински управљач да може да „шалта“ канале! На крају, 42 поена за Инквизицију.

После врло неизвесног гласања, пре седам дана су победили Сара и Борис са песмом Only Love Can Hurt Like This. Награду од 1.000 евра наменили су Установи за децу са посебним потребама у Сремчици.

То не значи да и вечерас неће дати све од себе да буду најбољи. Међутим, на путу до тог циља ће покушати да их „претекну“ Бошко, Бети, „До последњег даха“, Теодора, Божидар, Мира, Кристина, Мирјана, „Пахуљице“ и „Бенд и вокали“.

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији жири ће бирати најбољег такмичара, који ће потом награду од 1.000 евра по сопственом избору дати у хуманитарне сврхе.

У последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“.

Водитељка је Драгана Косјерина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво