Читај ми!

„Бенд и вокали“ – могу да стану у један комби

Они воле рокенрол, такозвани тврђи звук. Они су Ивана, Лука, Марко, Никола и Срђан - бенд без вокала. Оне слушају поп музику. Оне су вокали без бенда.

За учешће у музичком шоу Ја могу све пријавили су се одвојено, а онда је на сцену ступила продукција и спојила их.

„Нас су скупили као бенд и само рекли - свирајте“, препричавају чланови бенда.

Изненађени су били и вокали: „Нисмо ни знали да ћемо да добијемо бенд и прво нам се није свидела та идеја. Рекла бих да су и они помислили за нас: 'Јао, сад смо добили хор, о не. Досадне девојчице'. A ми смо мислиле: 'Јао, не, бенд! Дечаци, надамо се да ће бити бар лепи'“.

Испоставило се да је ово добра комбинација. На сцени су једни другима велика подршка и то се примећује из емисије у емисију. Познате песме добијају на тај начин ново рухо, а они добре критике, високе оцене и наклоност гледалаца.

Док не изађу на бину вредно вежбају, али се, како време пролази, све више и зближавају. Јављају се и прве симпатије.

Ко се у кога заљубио нисмо успели да откријемо, али смо сазнали да је Рамбо Амадеус, један од чланова жирија, био у великој заблуди када је рекао да не могу стати у комби.

„Нас је двадесеторо, ми смо 'Бенд и вокали' и ми можемо све! Можемо и да станемо у један комби!“, одговорили су у глас чланови ове занимљиве скупине.

На сцени делују озбиљно, сигурно и моћно, знају како да одговоре на сваки задатак и веома су одговорни. Обећали су да ће тако бити и убудуће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво